20 foto’s van Navel Piercings zijn ze echt of zijn ze fake?

Navel piercing

Als je navel piercings mooi vind maar weet het nog niet zeker, je bent nog niet oud genoeg of je vind het gewoon eng dan kun je zelf nep navel piercings maken. Als je toch voor een echte gaat kijk dan voor leeftijd en andere voorwaarden bij Dutch Ink

Fake navel piercings

Je kunt online genoeg nep piercings kopen b.v op Etsy, deze werken met een clip on of met een magneetje.

Zelf nagel piercings maken

Benodigheden:
Huidlijm, wimperlijm (lash glue),nagellijm of blanke nagellak.
Nagel decoratie zoals nail art steentjes.
Je kunt ook oude oorbellen hergebruiken.

Als je toch voor een echte gaat, let dan goed op de aanwijzingen en hoe je de navel piercing moet verzorgen. Je weet dat Hygiene een van de belangrijkste punten is om infectie te voorkomen.
Lichaamsdelen waar je piercings kunt aanbrengen

Echte Navel piercings verzorging.

Het is aan te raden om de piercing niet met ongewassen handen aan te raken, om het te stretchen of er mee te spelen. Raak je navel piercing alleen aan wanneer het echt nodig is. Meestal is het advies om het verband er na 4 of 5 uur aftehalen. Het zal er ongetwijfeld niet lekker uitzien maar dat is normaal.

Spoel je navel piercing schoon of ga douchen, gebruik geen zeep. Douche 2 X per dag en spoel met lauw/warm water. Houd de wond droog, dus na het sporten, zwemmen, douchen goed droogmaken met een verbandje of een wattenstaafje. Ga geen piercings verwisselen voordat de wond geheel genezen is, na het genezings proces kun je dragen wat je wilt. Dus Hygiëne is het belangrijkste voor een mooie navel piercing.

20 foto’s van Navel Piercings.