Fake nieuws? Wij lachen erom. De leukste foto’s op een rijtje.

3 min


Obama security Room Bengahzi

Dat het woord “Fake” nieuws helemaal een trent is geworden tijdens de verkiezingen in Amerika van 2016 mag je toch niet zijn ontgaan. Dat er veel Fake nieuws is dat mag ook wel duidelijk zijn. En dat alle grote nieuws organisaties zich schuldig maken om het nieuws te verdraaien, of gewoon hele leugens vertellen om het daarna te rectificeren is de laatste paar jaar ook wel duidelijk geworden.

Maar soms neemt de humor toch wel de overhand en kun je smakelijk lachen om foto’s waarvan je denkt dat ze echt zijn maar die geniaal zijn bewerkt met Photoshop. We hebben de leukste foto’s die viraal zijn gegaan op een rijtje gezet.

Dat het bewerken van foto’s al een oud kunstje is bewijst de foto’s die telkens weer opduiken over het monster van Lochness, dus daar beginnen we dan ook mee.

Monster van Lochness

Monster van Lochness
In de Schotse folklore, is het monster van Loch Ness een wezen dat naar verluidt in Loch Ness in de Schotse Hooglanden woont. Het wordt vaak omschreven als een waterdier met een lange nek en met een of meer bulten die uit het water steken. Het monster van Lochness wordt voor het eerst vermeld in het jaar 565.


Like it? Share with your friends!