De 9 leukste Knutselideeën met Stenen en Schelpen

1 min


Al hoewel de vakantie er bijna weer op zit voor Nederland willen we toch nog de 10 leukste Knutselideeën delen. Eigenlijk voor de kinderen, maar ook voor volwassenen. Het zijn tevens ook nog eens leuke ideeën om eventueel als cadeautje weg te geven.

1.Kandinsky geïnspireerd rockartEen leuke interpretatie van Kandinsky’s beroemde conecentrische kringen. Een geweldige manier voor kinderen om over beroemde artiesten te leren en hun eigen kleurrijke natuurkunst met rotsen te maken.
@artycraftykids

2.Unieke dieren en kleine monsters van zeeschelpen


Deze leuke zeeschelpdieren zijn de perfecte om je verzameling van schelpen en steentjes van je laatste strandvakanties om te toveren in je eigen unieke dieren en kleine monsters!
@craftsbyamanda

Spinnen en Lieveheersbeestjes van schelpen knutselenOf het nu gaat om spinnen, lieveheersbeestjes of slakken. Leuke ideeën om echt iets met je schelpen te doen.

3.Knutselideeën met stenen en klei


Deze slakken zijn gemaakt van schelpen en klei.
@mintamokus

4.Een kleurijke Pauw maken van zeeschelpen


Knutselideeën voor kinderen om met zeeschelpen te doen! DIY dingen om te doen met uw kinderen Tips en trucs!

5.Zeeschildpad schilderen van schelpen


@Fun money Mom
Wil je een leuk einde van zomer met een paar leuke knutselideeën die de kinderen bezighoudt? Pak wat schelpen, verf en lijm en maak dit schattige zeeschildpadje. Het is leuk voor kinderen, maar ook leuk voor volwassenen!

De Leukste Knutselideeën

6.Steen monsters met magneetjes


Steen Monster Magneten, Zomer knutselideeën voor kinderen om te maken. Gemakkelijke zomer buiten activiteiten voor kinderen.

7.Schelpen mensen


Kleine mensjes maken van zeeschelpen en ijscostokjes.
@ my kids adventure

8.Een kleurrijk aquarium van schelpen


Van een schoenen doos of een cornflakes doos een Aquarium maken is leuk voor de kinderen om te maken! Het is een eenvoudig knutsel idee voor de kinderen gemaakt van een cornflakes doosje of schoenen doos ze zullen het vast leuk zullen vinden om dit te maken.
@the best ideas for kids

9.Spinnen knutselen met stenen


Schattige kindvriendelijke spinnen van stenen knutselen! Zelfgemaakte spinnen zijn geweldig voor de fantasie, En spelende wijze leren over het dierenrijk.


Like it? Share with your friends!