Beste gel nagellak merken

4 min


Gewone Nagellak Vs. Gel nagellak

Als je wat van een oudere generatie bent, weet je misschien niet eens wat gel nagellak is. Je bent waarschijnlijk gewend aan de gewone nagellak die al jaren bestaat. Wat is het verschil? De gewone nagellak staat erom bekend dat het slechts 3 tot 5 dagen op je nagels blijft zitten voordat het gaat barsten of slijten, en soms al wel na een dag. De gel nagellak daarentegen kan wel twee weken op je nagels blijven zitten zonder dat het slijtage vertoont, soms zelfs langer. Kort gezegd, gel nagellak neemt de beste eigenschappen van elk en combineert ze samen. Het resultaat is een nagellak die lang meegaat en een mix van mooie felle kleuren heeft.

Beste gel nagellak merken

Toen duidelijk werd dat miljoenen vrouwen van gel nagellak hielden, motiveerde dit veel beautybedrijven om hun eigen merk gel nagellak te maken om te kunnen concurreren op de markt. Nu proberen vrouwen erachter te komen welk gel nagellakmerk het beste voor hen is. Wat nog belangrijker is, ze willen weten welk merk de beste en meeste mix van kleuren creëert. Ze willen ook weten of de lak zal blijven als ze op vakantie zijn.

Hieronder is een lijst met de beste gel nagellak merken die beschikbaar zijn. Elk van hen bevat hoogwaardige kleuren en gaat lang mee. Bovendien zijn al deze gel nagellak gemakkelijk te verwijderen en/of los te weken.

CND Shellac

CND shellac is een hybride merk gel nagellak met 128 kleuren en bestaat uit 3 delen. Het eerste deel is de basis, het tweede deel is de gel nagellak en het derde deel is de coating bovenop. De combinatie van deze drie delen zorgt ervoor dat de gel nagellak langer dan 2 weken op je nagels blijft.

CND staat voor Creative Nail Design. Zij zijn het Amerikaanse bedrijf dat de allereerste gel nagellak ooit heeft uitgevonden. Deze nagellak heette Shellac en werd uitgebracht in 2010. Het betekende een totale revolutie in de gehele manicure- en nagelbeauty-industrie. Wanneer Shellac op de nagel wordt aangebracht, lijkt het alsof het gewone nagellak is maar het bevat de eigenschappen waar mensen van houden met gel nagelverlengingen.

Sally Hansen

Sally Hansen is een gel nagellak merk dat perfect is om aan te brengen als je geen Ledlamp bij de hand hebt. Deze specifieke nagellak is kwalitatief en gemakkelijk aan te brengen op de nagels. Het merk Sally Hansen heeft eigenlijk twee soorten gel-nagellak beschikbaar.

“Complete Salon Manicure” is de naam van het eerste merk. Je krijgt zowel een kleurlaag als een basis gecombineerd in slechts één fles Complete Salon Manicure. Dit bespaart je veel tijd tijdens het manicure-proces. Het tweede gel nagellak merk van Sally Hansen is “Miracle Gel.” Dit is een meer traditionele nagellak die een toplaag nodig heeft bij gebruik.

Dior

Dior wordt beschouwd als het beste luxe merk gel nagellak dat tegenwoordig op de markt is. De Gel Shine & Long Wear Nail Lacquer nagellakken gemaakt door Dior hebben een echt comfortabele nagellak kwast, wat de toepassing van de lak heel gemakkelijk maakt. De kwast heeft een ronde en brede vorm om ervoor te zorgen dat je alle nagellakken binnen een korte tijd nauwkeurig kunt aanbrengen. Het enige nadeel is dat er niet zoveel kleuren beschikbaar zijn bij dit merk 19 om precies te zijn. De weinige kleuren die beschikbaar zijn, zijn echter wel magisch mooi. Wanneer je deze nagellak gebruikt, blijft hij langer dan een week op de nagels. Maar als je wilt dat het langer blijft, breng dan een toplaag aan ook met gel nagellak.

China Glaze

De gel nagellak van China Glaze is praktisch en gemakkelijk aan te brengen op je nagels. In slechts één flesje van China Glaze krijgt je de basislak, nagellak en de toplaag. Hij blijft zelfs langer dan tien dagen op je nagels liggen. Zorg ervoor dat je een UV-lamp of Ledlamp hebt om de nagellak te drogen nadat deze is aangebracht. Dit nagellakmerk is een van de favorieten en ik kan ze ten zeerste aanbevelen omdat ook hun klantenservice de beste is op deze lijst. Tot slot, één laag nagellak zal er minstens twee weken blijven opzitten als je het behoorlijk toepast.

OPI

Als je een beetje bekend bent met nagels en nagelstudio’s, dan heb je ongetwijfeld van OPI gehoord. Ze staan erom bekend dat ze nagellakken produceren met geweldige kleurenpallets en duurzaamheid. Nu zijn ze uitgekomen met hun gel-nagellaklijn die fellere kleuren hebben en het vermogen om langer dan 20 dagen op je nagels te blijven. Je hebt zelfs geen Ledlamp nodig, maar je kunt deze gebruiken als voor een sneller en beter resultaat.

Nails Inc.

Hoewel Nails Inc. nagellak niet erg veel kleuren heeft, creëert het een klassieke en mooie kleur op je nagels. Bovendien is het heel eenvoudig en comfortabel om op je nagels aan te brengen. Als je geen UV-lamp of Ledlamp hebt, hoeft je je geen zorgen te maken want je hebt er geen nodig met dit merk nagellak. Natuurlijk, als je er een hebt, is het handig om de toplaag mee te drogen.

Je kunt verwachten dat de Nails Inc. gel nagellak langer dan een week op je nagels blijft zitten. Maar als je een toplaag gebruikt, blijft deze nagellak langer dan twee weken zitten.


Like it? Share with your friends!